Home Analisis Fundamental Forex Analisis AUD/USD Sharp Entry Teknik Forex Sebenar Nov 2016

Analisis AUD/USD Sharp Entry Teknik Forex Sebenar Nov 2016

2568
41

Tonton video terbaru saya untuk mengetahui bagaimana step-by-step analisis saya dalam forex trading dibuat setiap hari SEBELUM trade. Kali ni saya selitkan lawak-lawak ringan untuk menghiburkan anda. Harap anda boleh belajar sambil berhibur lah yer. 😀

Suka video tu? Kalau suka belanja sikit komen kat bawah “I love it!” tau. 😉

Kalau anda nak belajar baca chart macam tu, KLIK SINI sementara kami menawarkan cabutan bertuah 3 buah Iphone 7 Plus 128GB sehingga 30 Nov 2016 ini  😱

Silakan SHARE video tudengan rakan-rakan traders anda okeh! 😀

Jika anda ada sebarang pertanyaan sila komen dalam ruangan di bawah yer 🙂

Yang Ikhlas…

KHALID HAMID @ ABANG LID
TFS PRICE ACTION TRADING
Panduan LENGKAP TRADE CARA PRO!
Pilihan 15,000+ Traders Malaysia, Singapura, Brunei Dan Indonesia
www.TFSPRICEACTION.com

41 COMMENTS

  1. Saya sekeluarga memulangkan semua kepunyaan tuan yang ada pada kami..saya sekeluarga ambil yang haq semata mata dr tuan dulu kini dan selamanya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here