Home Analisis Teknikal Forex Belajar Forex Yuran Ribuan Ringgit Ada Support Macam Ni Tak?

Belajar Forex Yuran Ribuan Ringgit Ada Support Macam Ni Tak?

1010
6
belajar-forex-yuran-ribuan-ringgit-ada-support-macam-ni-tak

Semalam para members dalam TFS Private Group sama-sama dapat Sell GBPUSD di pucuk (harga paling tinggi) yang dinyatakan dalam post saya SEBELUM ia “terjun tiruk” sampai 60 pips. Sharp entry di 1.5635 dengan minimum reversal. Saya amat gembira apabila para members yang lain turut sama dapat sharp entry. 😀

Kepada yang dah jadi pemilik sah TFS, jangan lupa join TFS Private Group ya. Hari-hari para analyst tetap TFS post analisis yang bermanfaat. Ada lebih 6,600 members yang boleh menjawab soalan anda. Kalau tak ada orang jawab, boleh PM atau email team support, kami akan bantu sebaik mungkin orait.

Tak lama lagi kita akan beralih ke platform forum tertutup pula supaya info dan analisis dapat disalurkan dengan lebih tersusun. Ianya hanya eksklusif untuk pemilik sah TFS. Nantikan pengumuman saya bulan depan ya.

Ramai trader yang belajar forex bayar yuran ribuan atau puluhan ribu ringgit. Saya tak tahu lah samada mereka dapat support yang sebegini atau tidak. Tertanya-tanya juga samada pengajar nya ada post analisis “before & after” atau tidak sebagai panduan kepada anak-anak murid. Saya tak dapat nak komen lebih-lebih sebab saya tak pernah lagi join kelas forex ribu-ribu ni. Harap-harap adalah ya. Kalau tak sia-sia je lah bayar yuran ribu-ribu. Jika anda pernah belajar forex yang yurannya mencecah ribuan ringgit tetapi sehingga ke hari ini masih belum berjaya, carilah semula guru tersebut dan mintalah bimbingan sampai anda berjaya. Anda dah bayar yuran yang tinggi kan? 🙂

Untuk yang tak pernah belajar lagi, kena ingat ya. Mahal tak semestinya bagus, murah tak semestinya teruk. Cuba baca post ni, mesti nanti anda faham apa maksud saya.

Terima kasih atas sokongan berterusan anda dan selamat maju jaya. Jumpa lagi dalam posts serta tips-tips yang akan datang.

Silakan SHARE tips ni dengan rakan traders anda yang lain ok. 😀

OK lah, teruskan bersama kami untuk tips-tips forex trading yang lebih mantap.

Jika anda ada sebarang pertanyaan sila komen dalam ruangan di bawah yer 🙂

Yang Ikhlas…

KHALID HAMID @ ABANG LID
TFS PRICE ACTION TRADING
Panduan LENGKAP TRADE CARA PRO!
Pilihan 15,000+ Traders Malaysia, Singapura, Brunei Dan Indonesia
www.TFSPRICEACTION.com

6 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here