Home Artikel Forex Trading Nak Iphone 7 Plus Bila Belajar Forex Teknik Forex Sebenar?

Nak Iphone 7 Plus Bila Belajar Forex Teknik Forex Sebenar?

20191
46
nak-iphone-7-plus-bila-belajar-forex-teknik-forex-sebenar

Ya, memang benar. Kami nak buat promosi giler special kali ni! Lama dah tak buat kan ๐Ÿ˜€

Tiga Iphone 7 Plus 128GB (yang saiz besar tu lah) akan diberikan kepada pemilik TEKNIK FOREX SEBENAR (TFS) yang bertuah. Setiap Iphone tersebut bernilai RM4,299!

Iphone 7 adalah sebuah smartphone yang hebat lagi canggih. Ia ibarat laptop bergerak. Anda boleh baca ciri-ciri penuh mereka DI SINI

Ilmu dah ada melalui TFS, nak trade terus pun gadget kami nak bagi ni. MT4 mobile boleh install dalam Iphone, so anda boleh trade on the go.ย Best ke best? ๐Ÿ™‚

Tempahan TFS tersebut hendaklah dibuat di antara 12.00AM 20 November 2016 hingga 11.59PM 30 November 2016 ini (waktu Malaysia). Itu syarat utamanya.

Tempahan boleh dibuat di sini >>> www.TFSPRICEACTION.com

Jika anda terpilih sebagai salah seorang daripada 3 yang bertuah, anda perlu ambil BY-HAND di Kuala Lumpur. Kami tidak akan pos hadiah tersebut disebabkan nilainya yang terlalu tinggi. Anda diberi masa selama 1 minggu sahaja untuk collect hadiah tersebut. Jika tidak, kami akan memilih pemenang lain.

Iphone yang akan dihadiahkan adalah edisi Malaysia yang diperoleh dari Apple authorized reseller di sini. Warna boleh pilih tapi tertakluk kepada availability ya.

Pemilik baharu sahaja yang boleh menyertai cabutan bertuah ini. Pemilik sedia ada tak boleh yer. Takpe, don’t worry, janganlah sedih. Next time kita akan buat cabutan bertuah untuk pemilik TFS pula okey. ๐Ÿ™‚

Silakan SHAREย peluang keemasan ni dengan rakan-rakanย anda okeh!ย 😀

Jika anda ada sebarang pertanyaan sila komen dalam ruangan di bawah yer 🙂

Yang Ikhlasโ€ฆ

KHALID HAMID @ ABANG LID
TFS PRICE ACTION TRADING
Panduan LENGKAP TRADE CARA PRO!
Pilihan 15,000+ Traders Malaysia, Singapura, Brunei Dan Indonesia
www.TFSPRICEACTION.com

46 COMMENTS

  1. menarik laa..tuan bagi saya menang tuan ..nk hadiah kepada orang tua saya laa..kalau saya kerja 1 tahun pun tak mampu lagi nk beli ..tapi takpela kalau takde rezeki

  2. Sy heryfx1001 pun harap dpt memiliki hadiah tersebut.. tq master Khalid Hamid.. semoga tn n kita semua dimurahkan rezeki hendaknya.. aaminn

  3. Encik Khalid . Saya daripada Johor Bahru . Kalau buat penempahan pada 20 November . Buku and dvd pun collect sendiri ker ? By hand ? I’m a New to TFS am I qualified to purchase and entitle for the lucky draw?

    • No sir. Buku & CD kami akan hantar dulu. Guna poslaju direct ke alamat yg diberikan oleh tuan ๐Ÿ™‚

  4. ok ni terbaik!
    Makkk aiii ada tinggal 14 hari lagi nak cuba menang tu pun klau menang laa hahaha…

    Terbaik TFS, tak menang iPhone 7 xpe jangan kalah Trade sudah…

    Nak beli berapa haribulan ye… hmmm… ;-p

  5. Wa’alkmslm Tuan,
    maaf lmbt baca mgkn nnt Bln 12 saya akan buat tempahan TFS,buat masa saya xblh buat apa kerna e-Bk yg percuma tlh terpadam maaf setakat ini kwn2 saya xminat dgn Forex

  6. Mcm mana nk tau sape yg menang?ade syarat2 lain lgi utk tersenarai dlm cabutan bertuah ni?satu lgi brapa lama tempoh masa TFS tu akan saya dpt selepas order?

    • kami akan maklumkan melalui telefon dan email. sebab bila buat tempahan tu nanti semua details perlu diberikan. kalau tak macam mana kami nak hantar TFS tu kan hehehe.

      tempahan akan diterima dalam masa 1 minggu utk malaysia, atau 2 minggu untuk brunei / singapura / indonesia DARIPADA TARIKH PENERIMAAN TRACKING NUMBER. kami akan hantar dalam tempoh 3 hari setelah tempahan dibuat.

      terima kasih

  7. nama saya Ardhi dari Indonesia. kalau saya pengen beli berapa harganya dan berapa uang transportnya sampe di tempdt saya

    • Salam pak Ardhi. Untuk Brunei / Indonesia / Singapura harganya RM748 ya pak termasuk postage (buku dan CD). Makasih ๐Ÿ™‚

    • Salam tuan Ridzuan. RM698 termasuk GST 6% dan penghantaran ke seluruh Malaysia. Untuk Brunei / Indonesia / Singapura harganya RM748 ya tuan. Terima kasih ๐Ÿ™‚

  8. Terbaik offer dari Tuan MK nih!
    Semoga saya bertuah kali ni, tak sabar nak trade guna Iphone..hehe

  9. Andai nya rzki saya.. duduk kat brunei n krje xde cuti. 1minggu tu singkat. Kalau pakai wakil anak sedara kat KL boleh x sifu khalid?

  10. baru beli tfs pagi tadi..semoga ada rezki..huuhu..oya nak taw mcmnama pemilik iphone tu tuan?tuan akan hubungi ke mcmmana?..atau pengumuman dlm fb?dan tarikhnya?

  11. Salam. Tuan, nak tanya lepas beli TFS akan dapat dalam bentuk fizikal sahaja atau juga diberi dalam bentuk digital juga? Sebab netbook saya tiada pembaca CD/DVD.

    • salam tuan. dah lama dah dalam bentuk buku + CD tuan. CD tu kalau tiada player boleh request versi digital ye. email je kat kami

      • Okay dah beli ๐Ÿ™‚ (20161125-INV-12150).

        Semoga berkat dihari jumaat ini dan usaha/ikthiar ini boleh menjadi titik permulaan untuk menjana pendapatan dan mencari rezeki yang lebih.

        Untuk request versi digital nanti email ke sales@forexsebenar.com ya?

  12. Salam.
    Tuan, nak tanya bila beli TFS akan diberikan dalam bentuk fizikal sahaja atau turut diberikan dlm bentuk digital?
    Sebab Netbook saya tiada pembaca CD/DVD.

    • salam tuan. dah lama dah dalam bentuk buku + CD tuan. CD tu kalau tiada player boleh request versi digital ye. email je kat kami ๐Ÿ™‚

  13. salam tuan KH,tulonglah lanjutkan tarikhnya,duit x cukup ni baru ada rm300,anak 10 org,masuk u 6 orang 4 org lagi sekolah menangah/rendah,memang saya nak beli tfs ni tepi tu di gunakan anak sekolah dan bayar hutang…ahahah..melepaslah lagi….saya nak belajar trade kalau dah dpt tfs…

  14. Says pun sama ,gaji awal bulan depan,x ada rezeki sy ….Insyallah di Lain hari…penutup penghujung bulan ini….sedihnya

  15. AsSalamualaiikum tn,
    Samalh kita,gaji sy awal bulan depan ,penghujung kempen pd hujung bulan Nov 2016 ni…Melepas utk memenangi I Phone 7 plus…belum ada rezeki sy…Insyallah di Lain hari…pulak tu awal tahun anak2 nk sekolah ( 4 org Anak ) ,banyak kelengkapan di perlukan…

    • orait tuan. selamat maju jaya. pengorbanan pasti membawa kpd kejayaan suatu hari nanti ๐Ÿ™‚

  16. Asslamualaikum.Saya dah berjaya membeli Ebook TFS v6 ni…sekian lama terpendam dari harga 2xx dulu lagi..jual handphone & jual laptop janji dapat beli..takdapat iphone pun takpa andai tiada rezeki..janji ilmu TFS ni adalah terbaik..

    • wsalam. mudahan2 tuan berpuas hati. kalau dah berkorban tu, nak berjaya dah mudah dah kerana kejayaan memerlukan pengorbanan. all the best tuan! ๐Ÿ˜€

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here