Kuota Promosi Tinggal 78 Unit… Harga Akan Dilonjakkan Ke RM698 Setelah Kuota Promosi Ini Habis
– TEMPAH SEKARANG

(Kuota akan dikemaskini setiap hari)

“Saya Bongkarkan Cara Cepat & Mudah Memilih Saham Berpotensi Pada Harga Yang Tak Masuk Akal…

…Dalam Panduan TFS Price Action Trading – SAHAM…”

“Mudah Difahami & Berkesan”

“Bayar beribu-ribu join kelas saham tapi tak faham apa yang diajar. Panduan ini mampu milik tapi ia sangat mudah difahami dan berkesan!”

– Fariduddin

Saya Tak Nak Humble Brag, Lihat Sendiri Apa Kata Mereka…

"Simple, Senang Faham, Berbaloi!"

Sifu Khalid Hamid tak pernah menghampakan semua. Ingatkan susah saham ini. Baru beginner dan advance strategi pun dah buat saya faham macam mana nak cari dan buy kaunter saham yang bagus!
– Faiz Ismail, Wave Trader & penulis buku SFT

"Jalan Pintas Belajar Saham Tanpa Berhabis Beribu Ringgit Pergi Kelas"

Saya nampak cara TFSPAT Saham sangat cepat untuk membuat analisa pasaran dan membuat keputusan untuk pilih saham apa yang ada potensi untuk untung bila kita beli
– Fazrin Azrul, 2017 Inveus World Trading Champion di Barcelona

"Simple Yet Effective"

Sebagai seorang full-time investor dan pernah attend banyak course saham, tapi TFSPAT SAHAM paling straight forward dan simple. You did it again!
– Derrick Joon, full-time trader & investor

"Perbezaan Cukup Ketara Berbanding Dengan Kelas Advance Yang Fees RM4,000"

Saya nasihatkan kawan-kawan saya belajar terus dengan MK sahaja sebab panduan TFSPAT Saham simple, mudah dan jauh lebih murah. Amat value for money.
– Fariduddin, pelabur berpengalaman

"10 - 20% Sebulan Boleh Dapat Dengan Panduan TFSPAT Saham!"

Dari seorang yang zero knowledge pasal saham sekarang dah tahu cara trade dan boleh buat profit melalui TFSPAT saham. Tak perlu bazir duit follow kelas saham RM XX,xxx.xx
– Fitri Ramizan, full-time trader

Salam perkenalan! Saya Khalid Hamid, pengasas TFS Price Action Trading… dan saya bakal jadi kawan baik anda dalam pelaburan saham…

Saya ingin berkongsi dengan anda “rahsia menjana pendapatan dari pelaburan saham secara konsisten”.

Lubuk rezeki yang boleh mengubah kehidupan dan membantu untuk mencapai impian anda…

Sebelum saya teruskan, mungkin anda tertanya-tanya, siapa saya yang “bajet bagus” ni? 😂

Izinkan saya memberikan fakta-fakta mengenai saya terlebih dahulu…

Saya mengasaskan TFS pada 2011. Kami sudah bantu lebih 20,000 ribu traders untuk menjana pendapatan dari trading.

Saya merupakan seorang forex trainer sejak tahun 2011 lagi (dah 9 tahun) dan dianugerahkan “Best Trading Guru in Malaysia” tahun 2018 & 2019 daripada FinExpo, sebuah badan global. 

Saya belajar dengan guru yang terhebat dan selepas 5 tahun “berexperimen”, saya sudah dapat formula yang dapat filter saham berkualiti dengan kaedah yang ringkas, cepat & mudah.

Bukan Itu Sahaja, Saya Pernah Dapat Profit 218.75% Dalam 1 Kaunter Sahaja

Saya menggunakan Strategi Advanced Panduan TFSPAT SAHAM untuk “buang” saham-saham yang tidak berpotensi, dan “lanyak” saham-saham yang sangat-sangat berpotensi!

Tahun 2018- 2019 hampir kesemua saham yang saya beli ni mendapat pulangan yang sangat-sangat lumayan…

Saya tak janji yang anda akan dapat pulangan setinggi ini, cuma apa yang saya cuba nak sampaikan di sini adalah:

Tanpa Step-By-Step, Strategi Proven & Money Management Strategi Yang Saya Bakal Kongsikan Kepada Anda, SAYA TIDAK MUNGKIN DAPAT PROFIT YANG SEBEGINI

Sebelum saya dedahkan isi kandungan TFSPAT SAHAM & kenapa kami caj harga yang sangat-sangat murah sedangkan nilai panduan ini lebih RM4,000, saya nak bagi tahu anda…

Apa Yang Anda TAK AKAN Belajar Dalam Panduan TFSPAT Saham:

Q

Warrant Trading

Kami nak menjana pendapatan yang low risk, high return. Warrant tidak sesuai sama sekali.

Q

Teknik yang hanya berkesan pada satu masa sahaja... tahun depan dah tak boleh guna dah

Panduan ini adalah timeless, ilmu yang dikongsikan boleh digunakan sampai bila-bila masa.

Q

Strategi "contra trading" yang akan leburkan kesemua modal anda & berikan sakit jantung!

Kami nak risiko rendah tapi profit banyak… bukan sebaliknya

Saya tak akan bagi anda semua ini sebab apa yang saya ingin berikan dalam panduan TFSPAT SAHAM adalah jauh lebih bernilai dan berkesan…

Saya ingin mengubah perspektif anda terhadap pelaburan saham dengan memberikan ilmu + strategi yang top 5% pelabur profitable guna untuk kekal berada dalam pasaran saham, dan berjaya meraih profit secara KONSISTEN…

… Kebanyakkan pelabur saham laburkan modal mereka dan berharap harga saham mereka akan naik. Sebagai fakta, teknik harapan merupakan teknik yang paling kesian dan tak berkesan dalam pelaburan saham kalau nak berjaya…

Kita memerlukan satu kepastian (certainty), dan membuang segala ketidakpastian (uncertainty), sebelum kita merisikokan modal kita…

Jika anda belajar terus dari Panduan TFSPAT SAHAM, anda akan BERKEYAKINAN dalam memilih kaunter yang berpotensi, masuk pasaran dengan risiko < 5%, tetapi potensi pulangannya mampu menjangkau > 10%! 🤑

Pelaburan saham dengan panduan TFSPAT SAHAM akan membuka satu saluran pendapatan yang boleh menggapai impian anda…

Too Good To Be True? Anda Boleh Lakukannya Jika Anda Tahu Potensi Pelaburan Saham…Terutamanya Sekarang… Potensi Pulangan Lebih Tinggi Dari Dulu Sebab…

BANYAK. SAHAM. UNDERVALUED.

Selepas PRU 14 (2018) & krisis politik baru-baru ini, banyak saham berkualiti telah mengalami kejatuhan yang teruk. Puncanya sebab kerajaan bertukar, jadi sentimen pelabur menjadi Bearish (Downtrend) sampai ke hari ini. Terjun tiruk indeks KLCI kita!

Sebab itulah anda perlu mengambil peluang SEKARANG! This is the best time to start trading and investing.

Inilah peluang bila semua orang jadi takut, kita perlu jadi tamak! 😼 (be fearful when others are greedy, and be greedy when others are fearful – Warren Buffett).

Panduan TFSPAT SAHAM akan kongsikan Strategi Beginner & Advanced untuk membantu anda mencari saham yang boleh dibeli dengan risiko yang sangat rendah…

Dengan panduan TFSPAT SAHAM, bila semua orang jadi pengecut (menjual semua saham mereka), kita pula jadi tamak dan ambil peluang untuk mencipta kekayaan.

Tapi ia hanya boleh dicapai kalau anda mempunyai ilmu yang betul, legit dan proven.

Itulah yang Panduan TFSPAT SAHAM boleh berikan kepada anda. Segalanya akan diajarkan dalam satu panduan lengkap ini sahaja.

“Tapi Khalid, Pelaburan Saham Sangat BAHAYA! Saya Tak Nak Terbakar Nanti 😭”

Jika anda menunggang motosikal, risiko untuk anda kemalangan adalah tinggi.

Tetapi, anda boleh mengurangkan risiko tersebut dengan memakai topi keledar, menunggang dengan cermat serta mematuhi semua peraturan jalanraya.

Sebagai pulangan, anda dapat jimat banyak masa dan wang!

Konsepnya sama juga untuk pelaburan saham. Anda perlu menjadi PELABUR BERILMU terlebih dahulu, barulah anda boleh kurangkan risiko dan maksimakan profit anda.

Jika Anda Rasa Ilmu Tidak Penting – Panduan Ini BUKAN UNTUK ANDA

Lepas 13 tahun trading & 9 tahun mengajar, dah macam-macam pelabur kami dah jumpa…

Ramai yang hari ni deposit, minggu depan dah rugi separuh!

Ramai yang kena tipu ratusan ribu ringgit dengan skim cepat kaya!

Ramai yang buat loan sampai 10 tahun untuk melabur tapi duit tu hangus!

Inilah apa yang akan berlaku jika anda membuat pelaburan tanpa ilmu yang betul.

TOLONGLAH, JANGAN JADI SEPERTI MEREKA!🙏

Kami akan berikan anda “jalan pintas” untuk menjana pendapatan dari pelaburan saham.

Dalam panduan ini, kami akan bongkarkan asas pelaburan saham, cara mengira untung rugi, analisis fundamental, analisis teknikal, strategi beginner, strategi advanced, risk management dan macam-macam lagi…

Ilmu yang dikongsi adalah proven dan 100% handmade dari pengalaman kami.

Ini “Menu” Yang Anda Akan Dapat Dalam
Video Tutorial Saham Ini

Pengenalan Pelaburan Saham

Inilah basic yang anda perlukan untuk mula. Jangan pandang rendah pada ilmu basic ini, ilmu basic ini akan memastikan anda ada di jalan yang betul.

Dalam bab ini, anda akan belajar:

💥 Definisi Saham & Pelaburan Saham

💥 Trading Vs Investing

💥 4 Jenis Instrumen Dalam Bursa Malaysia

💥 9 Kelebihan Pelaburan Saham

💥 5 Objektif Utama Pelaburan Saham

💥 4 Cabang Keuntungan Pelaburan Saham

Kenapa Sekarang Masa Terbaik Untuk Melabur

Asas-asas Pelaburan Saham Di Bursa Malaysia

Bahagian ini akan melengkap anda ilmu yang sempurna untuk mulakan perjalanan anda dalam pelaburan saham ini

Anda akan belajar:

⚙️ Papan (Board)

⚙️ Waktu Pasaran & Cuti Umum

⚙️ Saham Patuh Syariah

⚙️ 5 “Senjata” Untuk Menjadi Seorang Pelabur

⚙️ 3 Personality Pelabur

⚙️ 5 Kesilapan Yang Sering Pelabur Lakukan

⚙️ 8 Ciri-Ciri Pelabur Berjaya

Kiraan Untung Dan Rugi Dalam Pelaburan Saham

Tak tahu kira-kira, anda pasti akan dibaham pasaran saham ini. Jangan risau, kami menggunakan cara kiraan yang paling mudah budak tadika pun boleh buat!

Dalam bab ini, anda akan belajar:

📌 The Power Of Compunded Return

📌 Cara Mengira Profit & Loss

📌 4 Caj Dalam Pelaburan Saham

📌 Modal Minimum Yang Disyorkan

📌 T+3, Contra Account & Contra Trading

📌 “Saham Apa Nak Beli Ni?”

📌 Cara Membuat Latihan “Paper Trade”

Sistem Yang Digunakan Untuk Pelaburan Saham

Ada 2 sistem yang kami akan gunakan dalam pelaburan saham ini.

🔎 Software Rakuten

🔎 TradingView Charting Software

Analisis Teknikal

Dalam video ini, kami akan terangkan kepada anda:

⚠️ Asas analisis teknikal untuk pelaburan saham

⚠️ Trend

⚠️ Support and resistance

⚠️ Candlesticks

⚠️ Trendline

⚠️ Chart Pattern

Analisis Fundamental

Anda perlu tahu baca fundamental syarikat untuk mengenal pasti potensi kaunter yang anda nak beli

Anda akan belajar:

💡 Definisi & objektif fundamental

💡 Sumber maklumat data syarikat

💡 Kelebihan & kelemaham analisis fundamental

💡 Flowchart analisis fundamental

💡 Quantitative analysis

💡 Qualitative analysis

💡 Kepentingan membaca quarterly report

Strategi Beginner

Strategi ini berpotensi memberikan profit kira-kira 10% sebulan jika dilakukannya dengen betul tanpa perlu apa-apa analisis teknikal dan fundamental.

Anda akan belajar:

⚠️ 3 strategi beginner

⚠️ Risiko-risiko yang anda perlu dipertimbangkan

⚠️ BONUS! 8 tips untuk improve hasil penggunaan strategi-strategi beginner ini.

Strategi Advanced

Strategi advance berpotensi memberikan profits sekurang-kurangnya 30% dengan hanya 1 kaunter sahaja jika dilakukan dengan betul.

Dalam video ini, anda akan belajar

⛔ Gabungan Analisis teknikal & fundamental sekali

⛔ Cara-cara mengenal pasti petunjuk-petunjuk market untuk menangkap peluang yang paling cantik.

⛔ Trading checklist untuk analisis pasaran

⛔ Proses screening untuk mencari kaunter-kaunter yang sangat berpotensi.

Pengurusan Risiko Dan Psikologi Trading

Dalam video ini, anda akan belajar:

🔥 8 REALITI dalam trading

🔥 3 ELEMEN yang perlu anda kawal

🔥 Pengurusan RISIKO & MODAL

🔥 The power of COMPOUNDED return

🔥 10 TIPS untuk psikologi trading yang kental

Kenapa Panduan Ini Sangat-Sangat Murah?

Don’t worry, tiada muslihat apa-apa. No B.S. No hanky panky!

Hanya panduan lengkap yang saya sendiri guna untuk trade saham dari A-Z dalam bentuk video tutorial yang boleh ditonton pada bila-bila masa dan di mana jua, asalkan anda ada smartphone / laptop / PC beserta sambungan internet…

Dapatkan Sekarang Sementara Kuota Masih Ada

Lepas kuota habis, kami akan naikkan harga untuk jaga kualiti after sales service.

Anda perlu tahu ini bukan soal harga yang perlu anda laburkan ilmu ini, tetapi apa yang anda bakal terlepas jika anda tidak mengambil tindakan!

Apa yang kami kongsikan berpotensi memberikan perubahan yang drastik dalam kehidupan anda, dan anda hanya perlu komited untuk berubah.

Bukan itu sahaja, disebabkan banyak saham berkualiti yang sedang undervalued, inilah WAKTU PALING TEPAT untuk anda melibatkan diri dalam pelaburan saham!

Inilah Masanya Untuk Anda Tekan Minyak!

Kalau anda tak ambil peluang ni, serius anda akan terlepas satu peluang yang sangat jarang berlaku. Jika anda abaikan, anda akan melopong & menyesal nanti! 😱

HARTALEGA HOLDINGS BHD

Harga saham Hartalega Holdings sewaktu Ogos 2008 ialah RM0.150 / unit. 10 tahun kemudian, harganya mencecah RM7.100 / unit. Naik 4,633%!!!

Dalam erti kata lain, kalau anda melabur RM2,000 pada Ogos 2008, 10 tahun kemudian, RM2,000 yang anda laburkan tu kini dah jadi lebih RM109,200!!! 😱

Itu tak termasuk lagi dividen yang anda terima tau (salah satu daripada 4 cabang income dalam pelaburan saham. Menarik kan?)

NESTLE (M) BHD

Saham Nestle pula, Ogos 2008 harganya RM27 / unit. 10 tahun kemudian, harganya melambung tinggi ke RM147 / unit. Naik 444%!!!

RM2,000 yang anda laburkan pada Nestle 10 tahun lepas, kini dah pun jadi RM10,888!!!

Kalau simpan dalam bank, nilai RM2,000 tu akan makin lama makin susut disebabkan inflasi. Setuju?

ANDA FIKIR 10 TAHUN LAMA SANGAT? Bagaimana Pula Dengan Contoh-Contoh Ni?

TELEKOM MALAYSIA BHD

Beli saham Telekom pada harga RM2.700 / unit ketika Mei 2019 dan jual pada harga RM4.500 / unit ketika Julai 2019, modal anda akan berkembang kepada RM3,333 jika anda melabur RM2,000 pada masa itu.

Ia naik 67% dalam masa tak sampai 3 bulan!

KNM GROUP BHD

Saham KNM hanya berharga RM0.085 pada 7 Januari 2019 dan melambung ke RM0.450 pada 11 November 2019.

RM2,000 yang anda laburkan menjadi 5 kali ganda dalam masa 12 bulan sahaja (429%)!

Anda Nampak Tak? Potensi Pelaburan Saham…

Kebanyakan orang ingin terus berada dalam comfort zone mereka, dan kehidupan mereka akan menjadi semakin susah jika mereka tidak mahu merebut peluang.

Pada dekad baru ini, tanpa pendapatan sampingan, hidup anda akan susah.

Setuju kan?

Kalau anda ingin ubah kehidupan anda, pelaburan saham adalah antara lubuk yang paling berpotensi.

Ia patuh Syariah, dilindungi undang-undang, dan mudah untuk dilakukan.

Modal permulaan tak perlu banyak pun.

Dalam RM2,000 dah ok dah.

Dengan ilmu yang betul, anda mampu menjana sekurang-kurangnya 5-10% sebulan.

Tetapi jika anda terus melabur saham tanpa ilmu yang betul, anda pasti akan terbakar!

BRITISH AMERICAN TOBACCO (M)

Cuba tengok contoh ni. Anda beli saham BAT pada harga RM36.40 / unit awal Januari 2019.

Pada awal Disember 2019, harganya telah jatuh sehingga RM14.62 / unit.

Ia jatuh lebih 40% dalam masa tak sampai 1 tahun!😱

Kalau anda melabur RM2,000 dekat saham BAT ni, duit anda akan tinggal RM1,200 sahaja. Pedih kan? 🤒😭

Inilah apa yang boleh berlaku kapada anda lika anda melabur tanpa ilmu dan strategi yang betul. Sanggupkah anda “bakar” duit yang slang malam anda penat-penat cari tu?

Tentulah tidak kan?

Tips #1 Pelaburan: Jangan Melabur Apa Yang Anda Tak Faham

Ramai gagal sebab mereka tidak mempunyai ilmu yang betul.

Beli apa yang orang lain syorkan tanpa membuat kajian yang menyeluruh.

Model bisnes syarikat tersebut pun anda tak tahu.

Masuk dengan harapan keuntungan yang berlipat ganda pada masa yang singkat.

Akibatnya? Kebanyakannya terbakar.

Yang melabur pakai loan tu lagi kesian!

Anda “mendarat” di sini sebab anda tahu kepentingan ilmu dalam pelaburan saham.

SYABAS, ANDA BERADA DI TEMPAT YANG BETUL! 👏

Video Tutorial Panduan TFSPAT SAHAM akan memberikan anda ilmu saham dari A-Z dan juga strategi lengkap yang saya gunakan dalam pelaburan saham.

Dapatkan panduan ini, dan anda berpeluang untuk membuka satu saluran pendapatan yang boleh membantu anda untuk menggapai impian anda selama ini.

Tambahan pula, anda tidak perlu menanggung apa-apa risiko sebab……

Kami Bagi 90 Hari 100% Money Back Guarantee

Saya yakin anda akan hargai Video Tutorial Panduan TFSPAT SAHAM ini (dan juga peluang untuk membuka saluran pendapatan yang baru), dan saya sedia menanggung risiko pelaburan anda terhadap panduan ini!

Begini: Selepas tempahan anda disahkan, anda akan menerima satu akses untuk melayari laman Video Tutorial TFSPAT SAHAM ini. Saya nak anda tonton kesemua video tutorial ini dan catatan nota pada buku nota anda.

Setelah itu, gunakan apa yang telah anda pelajari dan aplikasikan kesemuanya pada pelaburan anda. Anda akan tahu betapa efektif dan mudahnya strategi ini. 👍

Anda pasti berasa sangat-sangat teruja dengan Video Tutorial Panduan TFSPAT SAHAM.

Jika tidak, sila minta refund (email: saham@tfspriceaction.com) dalam masa 90 hari dari tarikh pembelian dan saya akan refund semula 100% wang anda.

Kami sangat yakin yang panduan TFSPAT SAHAM ini akan dapat mengubah perspektif anda terhadap pelaburan saham. Ianya tidak susah seperti yang anda gambarkan atau pernah pelajari sebelum ini!

Kalau anda setuju dengan Money Back Guarantee Ini…

Apa Patut Anda Lakukan Sekarang:

Anda hanya perlu isikan borang tempahan dengan klik pada butang Tempah Sekarang dan terus buat pembayaran (sebelum kuota promosi habis ya!).

Anda boleh pilih kaedah pembayaran melalui Online Banking, Kad, Paypal atau Cash Deposit Machine.

Setelah pembayaran anda disahkan, anda akan terus diberikan panduan untuk mengakses ke laman video tutorial TFSPAT SAHAM tersebut melalui email.

Kami syorkan anda membuat pembayaran secara Online Banking / Kad / Paypal kerana pengesahan akan dibuat secara automatik, jadi anda akan mendapat panduan tersebut SERTA-MERTA! 🤩

Anda boleh terus belajar dan aplikasikan ilmu ini pada pasaran saham.

Saya amat excited dan tak sabar untuk anda sertai kami. See you at the top! 😘

Khalid Hamid
Pengasas, TFS Price Action Trading

Anda Ada Soalan? Jangan Segan Untuk Hubungi Kami!

TFSPAT Saham Sesuai Untuk Trader Baru Atau Lama?

Ianya sesuai untuk semua orang. A-Z akan diajarkan secara step-by-step dalam bentuk video.

Ia dalam bentuk buku, ebook atau CD? Bila tempahan akan sampai?

Ianya dalam bentuk video tutorial melalui secured website kami. Maksudnya, lepas pembayaran anda disahkan, kami akan bagi akses untuk anda layari laman video tutorial saham.

Adakah support disediakan, dan ada buat kelas/coaching tak?

Yup, anda sentiasa boleh menghubungi kami melalui FB, emel & support group khas. Jika ada kelas/coaching, kami akan maklumkan dari semasa ke semasa.

p.s. Pelaburan saham mempunyai potensi yang sangat-sangat besar dan dengan ilmu yang betul, anda boleh menjana pendapatan yang lumayan.

p.s.s. Panduan TFSPAT Saham ini dapat bantu anda. Anda boleh cuba sendiri, kalau tak puas hati, dalam 90 hari, minta refund dengan kami.

p.s.s.s Dengan harga RM398, anda dapat ilmu pelaburan yang bernilai RM5,000. Inilah pelaburan yang paling bijak sebelum anda mulakan pelaburan saham.